Back to All Events

Eskilsphenia MMXIV


Blacksmiths SC presenterar stolt den sjätte eller, som alla år beroende på hur man räknar, sjunde upplagan av Eskilsphenia! Återigen är det dags att bjuda Eskilstuna på en rejäl dos stilfull fordonskultur med allt som hör till; smattrande tvåtaktsmotorer, blårök, välpolerade (i alla fall vissa av dem) scootrar och fantastiska människor.

Ni som har varit med tidigare vet hur det fungerar. Eskilsphenia är en spontan och avslappnad träff med fokus på trevligt umgänge, musik och framförallt scootrar - företrädelsevis italienska sådana av äldre snitt även om andra äldre scootrar samt vissa modernare av mer klassiskt snitt också är välkomna.

Deltagande i Eskilsphenia är gratis, men klubben på kvällen kommer att kosta en liten slant (exakt summa meddelas framöver). 

Detaljerad information om dagens upplägg kommer att läggas till fortlöpande. Alla nedanstående tider är ungefärliga och kan komma att förskjutas något under dagen med orsak av förseningar, trafikförhållanden och liknande. 

LÖRDAG:
12:00 - Samling vid Vilsta Friluftsområde. 
12:45 -15:00 (ca) - Avfärd! Vi kör tillsammans och fyller stadens gator med blårök, mitt under pågående stadsfestival. Uppställning i centrala Eskilstuna. Mingel, däckspark och framröstning av Best In Show samt andra kul aktiviteter.
15:00 (ca) - Rideout på de vackra småvägarna kring Eskilstuna för de som vill.
15:00 - 21:00 - Fria aktiviteter (utläses: vila lite, byta om till dansskorna samt förfesta)
21:00 - 02:00 - Klubbkväll på Biff Grill och Bar - mitt i centrala Eskilstuna. God dryck, dans och ett gäng fantastiska DJ's! Tillkännagivande av dagens vinnare och kanske en eller annan överraskning. 
Entré: 120 :-
Se separat event för kvällens festligheter för mer detaljerad info:
https://www.facebook.com/events/257102307812914/?source=1#

SÖNDAG:
Ja, det kommer att finnas en söndagsaktivitet innan ni, kanske något trötta, beger er hemåt. Men den tillkännages senare. Allt för spänningens skull. 

Sponorer: 
Baracuta (www.baracuta.com)
Mod & Rocker Shop (http://www.modandrocker.se/)
Svenska Scooterklubben (www.scooterklubben.com)
MC-Verkstan (http://www.mc-verkstan.se/)
Signe Solregn (http://signesolregn.se/)

Väl mött i Sméstan!

Facebooksida

Later Event: August 15
Skåne runt 2014 "back to basic"