Back to All Events

Go West Cannonball Scooter Race


På väg och på bana, nära havet och i öppna landskap, där kör vi ett tvådagars Cannonball i sköna Halland 29/5-1/6. Vi kör tre klasser; Classic, Variator och Classic Moped. Den senare kommer köra en anpassad sträckning för 50 cm3 och 30 km/h.

Go West CB 2014 kommer här att servera nyheter, nöje och möjligheter längs vägen, i färden mot the real race days.

Arrangemanget anordnas av våra vänner i Göteborg

On road and on track, by the seaside and on the open countryside roads, that's where we will hold a Cannonball Race in the westcoast region of Falkenberg, Halland, Sweden. The event is open to three classes; Classic, Variator and Classic Moped. The latter will have a customized route adopted to 50 cm3 and 30 km/h.

From now on and here, Go West CB 2014 will present news, pleasure and great opportunities while heading towards the real race days.

Mar inormation finns på eventets facbooksida

Earlier Event: May 24
Mods vs. Rockers Malmö 2014
Later Event: June 6
Staffanstorps Motorshow 2014