Kontakt

 
Namn *
Namn

Lambretta Club Malmö är södra Sveriges intresseförening och gemenskap för den klassiska Lambrettan. 

Som medlem i Lambretta Club Malmö kan du: 

  • Ta del av den kunskap som finns i klubben vad gäller de olika modellerna och Lambrettans historia. Höra av dig med frågor och funderingar om ditt gamla fordon. Maila till klubben på lambrettaclubmalmo@gmail.com så hjälper vi dig så gott vi kan. 
  • Låna något av alla de specialverktyg som klubben innehar. Hör av dig till Lambretta Club Malmö på lambrettaclubmalmo@gmail.com så kan du mot en mindre handpenning låna allt från svänghjulsavdragare till kopplingshållare. 
  • Diskutera renoveringen eller planera säsongen med övriga medlemmar. Malmös scooterister kan man träffa på diverse olika scooteraktiviteter. Se kalender på hemsidan för mer information. Följa med i vad som händer i södra Sverige på vår hemsida/Facebook och genom den uppdaterade kalendern. Under sommaren  ordnas lite  olika aktiviteter, t ex scooterfika och  dagsutflykter i Skånes  vackra landskap, se  kalender på hemsidan för mer information.
  • Besöka Malmö för Scooterpremiären den 1 maj och vara med och tävla om Skånes snyggaste scooter på Scooterns dag i slutet på sommaren. Se kalender på hemsidan för mer information.
  • Hyr föreningens musikanläggning. För en billig peng kan man hyra föreningens musikanläggning med två skivspelare, cd spelare, mixerbord och två aktiva högtalare.

Nya medlemmar betalar 200 SEK för ett års medlemskap i Lambretta Club Malmö

Som ny medlem får du ett vackert tygmärke att sy på jackan!

Tidigare medlemmar betalar 100 SEK för fortsatt medlemskap under det kommande året.


Vill du bli medlem i Lambretta club Malmö?

Om du är intresserad av att bli medlem är det bara att kontakta styrelsen, antingen genom kontaktfältet ovan eller genom att maila till lambrettaclubmalmo@gmail.com, så återkommer vi med information om hur man går tillväga.

Klubbens postgironummer är 110157-5, glöm inte att ange namn och adress vid inbetalningar!