Nu kör vi... 2014

Året 2014 börjar... nu!

Kort rapport från årsmötet 2013. En glad skara skåningar samlades kl 15 på nya Tröls och avklarade mötet på under en timma. Det mest diskuterade punkterna är den nya styrelsen och planeringen inför ss2014. 
Styrelsen har nu kompletterats med två nya ansikten i form av Nea och Peter och vi passar samtidigt på att tacka först och främst Bea för hennes 13 år i klubben och styrelsen med massor av engagemang samt Niklas för de sista två åren då han lett skutan. Numera tar Carl över stafettpinnen som ordförande och kommer förhoppningsvis leda klubben in i en ljus framtid. 

Det andra som kan vara av större intresse för alla är att det bildades en arbetsgrupp som skall rodda med sommarens träff, Skåne runt under arbetsnamnet "Back to basic". Initiativet kom från vår eminenta medlem Pär och styrelsen hurrar så klart då vi alltid vill uppmuntra medlemmarnas engagemang.

Så... protokollet skall skrivas klart och justeras sedan "kör vi" in i 2014!

/Styrelsen