Sent om sidor...

Så nu har vi sent om sidor uppdaterat informationen om vår egen(och våra vänners) scooterträffar de kommande helgerna, se kalender. Mycket med sommar och allt sådant helt enkelt ;)

Mvh Styrelsen

Rideout Staffanstor motorshow 2014

Den 6 juni är det inte bara Nationaldagen utan även första dagen på Staffanstorps motorshow 2014. Lambretta Club Malmö tänkte därför göra en utflykt till våra medlemmar Hans och Christina. Väl där finns möjlighet att grilla lite medhavd lunch och ta en titt på motorutställningen. För att kolla intresset lägger vi därför upp ett event och hoppas att alla får njuta av en härlig sommartur.

Tidsplan:
11.00 Avfärd Malmö(Statoil Midhem)
11.30 avfärd Lund (Macken vid södra infarten, tror jag den heter kollar och ändrar till korrekt)
12.00 Staffanstorp
ca13.30-14 gemensam hemfärd för dom som vill.

Det går så klart bra att möta upp på plats. Adressen är Kastanjevägen 7

Anmäl dig gärna på eventets facebooksida så vi vet hur intresset är!

Premiär i vårsol!

Styrelsen får tacka alla för en riktigt härlig scooterpremiär! Riktigt bra arrangerat med en lagom scootertur där vi grävde i Malmö finaste kulturlager. Sammanlagt var vi 49 scooterar av alla typer och modeller som var på plats och fick njuta av vårsolen.

Nästa anhalt är mods vs. rockers 24-25 maj tätt följt av rideout till Staffanstorp 6 juni! 

Så ett stort tack till alla deltagare som åter visade vilken underbar scooterstad Malmö är!

 

Scooterperemiär! Malmö 2014

Äntligen drar säsongen igång!

Då det händer mycket i Malmö 1 maj har vi ändrat lite på tidtabellen för att inte krocka för mycket med Arbetarrörelsen och Fotbollssupportrar!

Vi samlas lite tidigare än vanligt och på ny plats. Vi samlas på St Knuts torg kl 11.00 för att sedan köra en rideout med tema och avslutar med fika.

Hålltider för dagen är:
11.00 Samling på Sankt Knuts Torg med mingel
11.30 En rideout med lokalt tema
13:30 Fika med prisutdelning i maritim miljö
14.30 Avrundning och var och en rullar hem och fortsätter det eviga mekandet på sin scooter

Väl mött

/Styrelsen

Ny butik och tillfälle att vårlufta scootern

Med kort varsel har ett ypperligt tillfälle att vårlufta scootrarn dykt upp och vi från LCM deltar så klart!

Datumet för denna tillställning är Torsdag den 27 mars 2014

Vi tänkte köra till den nyöppnade mc-butiken Probike i Malmö, som bland annat säljer Piaggio och nya Vespa-modeller. De ska ha en italiensk dag där de bjuder på tilltugg och man kan få se på de nya modellerna de har i butiken. Det finns även några provningsex om man vill provköra.

Vespa Club Lund kör från Mårtenstorget, Lund kl 17.30

Lambretta Club Malmö kör från OKQ8 Valdemarsro, Malmö kl 17.50

MVH Vespa Club Lund & Lambretta Club Malmö

Medlemmsavgift... :)

Hej! Nu är det ju lönehelg så LCM passar på att påminna alla om att detta är ett ypperligt tillfälle att kolla om man betalat medlemsavgiften för 2014. Om inte så hade vi, så klart, varit jättetacksamma om ni gjorde detta nu när räkningarna ändå läggs in.

Mvh Styrelsen

Nu kör vi... 2014

Året 2014 börjar... nu!

Kort rapport från årsmötet 2013. En glad skara skåningar samlades kl 15 på nya Tröls och avklarade mötet på under en timma. Det mest diskuterade punkterna är den nya styrelsen och planeringen inför ss2014. 
Styrelsen har nu kompletterats med två nya ansikten i form av Nea och Peter och vi passar samtidigt på att tacka först och främst Bea för hennes 13 år i klubben och styrelsen med massor av engagemang samt Niklas för de sista två åren då han lett skutan. Numera tar Carl över stafettpinnen som ordförande och kommer förhoppningsvis leda klubben in i en ljus framtid. 

Det andra som kan vara av större intresse för alla är att det bildades en arbetsgrupp som skall rodda med sommarens träff, Skåne runt under arbetsnamnet "Back to basic". Initiativet kom från vår eminenta medlem Pär och styrelsen hurrar så klart då vi alltid vill uppmuntra medlemmarnas engagemang.

Så... protokollet skall skrivas klart och justeras sedan "kör vi" in i 2014!

/Styrelsen

Årsmöte 2013

Årsmöte 2013

Den 25 Januari 2014 kl 15.00, restaurang Nya Tröls, Malmö

Åter ett år har förflutit och det är dags att summera upp SS2013 och påbörja planerna för SS2014. Denna gången har vi bokat ett avskilt bord på restaurang Nya Tröls i Malmö. Kallelsen är utskickad vi post i samband med vår julhälsning. Mer information kommer dock inom kort att skickas ut av styrelsen.

Väl hälsad 2014

Kallelse i .pdf

/Styrelsen